Вітання з днем знань

Вітання з днем знань

Дорогі першокурсники! Шановні викладачі, студенти, співробітники! Щиро вітаю Вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається дорога у майбутнє для кожного з нас.

Східноєвропейський університет перегортає ще одну сторінку у своєму календарі. Попереду на нас чекає напружений, але цікавий 2015–2016 навчальний рік. За студентські лави сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Для них цей день завжди особливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Усім, хто в цей день прийде здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

Найщиріші привітання – викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їхня мудрість і великодушність залишається зі студентами на все життя.

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

 

Оголошення

Урочиста лінійка з нагоди початку нового навчального року відбудеться 1 вересня 2015 року о 12-00 годині біля входу в головний корпус