Виставка

Виставка

27 квітня в приміщенні обласної філармонії відбулася виставка «Обери професію – обери майбутнє», яку щорічно проводить Черкаський Центр зайнятості. Метою виставки є допомога випускникам шкіл у виборі майбутньої професії.

У виставці взяли участь 24 навчальні заклади. Серед ВНЗ, які презентували свої спеціальності, був і Східноєвропейський університет економіки і менеджменту.

Презентація нашого Університету викликала неабиякий інтерес як серед випускників 11 класів, що обирали спеціальності Університету, так і серед учнів 9 класів, які цікавилися можливістю отримати освіту в Коледжі економіки і управління.

2-6


 

Центр курсової підготовки Східноєвропейського Університету представив майстер-клас, під час якого глядачі мали змогу спостерігати за процесом створення сучасних зачісок.

Такі виставки проводяться щорічно з метою ознайомлення абітурієнтів зі спеціальностями, які готують сучасні ВНЗ, особливостями навчання та умовами вступу.

Сподіваємось, що достойна презентація нашого університету стане кроком до того, що у наступному навчальному році лави студентів СУЕМ поповнять і відвідувачі виставки.

1-6