Випуск університету 2014 року

Випуск університету 2014 року

Нещодавно в актовій залі університету відбулися урочисті заходи з нагоди вручення дипломів випускникам Східноевропейського університету.

У переповненій, святково прикрашеній залі зібралися випускники спеціальностей: «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Маркетинг» та «Економічна кібернетика», Менеджмент і адміністрування», «Менеджмент в галузі охорони здоров’я», «Правознавства», «Готельно-ресторанної справи», «Туризму», «Ландшафтного дизайну», «Документознавства та інформаційної діяльності», «Перекладу». Почесні місця в залі зайняли батьки випускників, поважні гості, керівництво університеті на чолі з президентом університету д.т.н., професором, заслуженим діячем науки і техніки України Р.А. Аблязовим.

З вітальними словами до випускників звернулася ректор університету, яка тепло привітала випускників, їх батьків, викладачів, побажала всім міцного здоров’я, оптимізму, впевненості, успіхів у трудових звершеннях.

Під звуки чарівного вальсу на сцену виходять випускники одягнені в яскраво-виблискуючі мантії. На мить в залі запанувала тиша, яка тут же була порушена бурхливими оплесками. Багато випускників отримали дипломи з відзнакою та були нагороджені почесними грамотами. Звичайно було колективне фото на згадку.

Майстри сцени подарували випускникам чудові музичні вітання, зворушливі танцювальні композиції. І, не зважаючи на те, що вручення дипломів тривало не одну годину, учасники цього заходу не відчули якихось незручностей, адже в залі панувало добро, тепло, повага і палка любов до студентів, батьків, викладачів, навчального закладу, нашої славної України.