Відбулося засідання вченої ради університету

Відбулося засідання вченої ради університету

Учора відбулося засідання Вченої ради Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Почалося засідання з урочистостей.

Вчена рада привітала професора кафедри менеджменту і адміністрування Івана Задорожного з отриманням державної нагороди «Заслужений працівник освіти України» та побажала нових професійних здобутків.

Першим питанням порядку денного стало затвердження складу Вченої ради університету. Наступним важливим моментом був розгляд рекомендації на здобуття вченого звання. Після обговорення цього питання та за результатами таємного голосування Вчена рада університету постановила клопотати перед Міністерством освіти і науки України щодо присвоєння вченого звання професора Ії Чудаєвій, яка рекомендована кафедрою менеджменту і адміністрування.

З-поміж інших важливих питань, що розглядались на цьому засіданні і з яких Вченою радою були ухвалені позитивні рішення: затвердження положення про Вчену раду та плану роботи Вченої ради університету на 2019-2020 н.р. Голова Вченої ради Сергій Шамара наголосив, що всі питання, передбачені планом роботи Вченої ради Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, відповідають Закону України «Про освіту», Закону України «Про вищу освіту» і відповідним локальним нормативним актам університету, які були ухвалені Вченою радою, а також рекомендовані МОН України.