Участь Східноєвропейського університету у відзначенні 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників

Участь Східноєвропейського університету у відзначенні 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників

Урочистості з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників відбулися у обласній філармонії. У заході взяли участь викладачі та студенти Східноєвропейського університету, керівники області та міста, ветерани і молодь.

В урочистих промовах, які звучали зі сцени, проводилися паралелі між сумними подіями Другої світової війни та українським сьогоденням.

Голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко зазначив, що за перемогу у Другій світовій Україна заплатила надто високу ціну.

Голова обласної ради Валентина Коваленко, виступаючи перед ветеранами, подякувала їм за їхній подвиг і за те, що вони стали достойним прикладом для нинішнього покоління захисників і патріотів.

Зі словами вдячності до ветеранів звернувся мер міста Черкаси Сергій Одарич, який відзначив Подяками подвиг перед Батьківщиною.

Керівники області та міста вручили учасникам бойових дій грамоти, подяки і пам’ятні ювілейні відзнаки з нагоди 70-річчя визволення України від фашистських загарбників. А потім усі присутні могли насолодитися яскравим і патріотичним концертом.