Участь 9-го травня

Участь 9-го травня

Делегація Східноєвропейського університету економіки і менеджменту у загальному складі понад 70 осіб взяла участь у урочистій ході 9 травня 2012р. з нагоди 67-річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.

Очолила колону університету ректор – Казарінова Наталія Леонідівна, доктор економічних наук, професор. Представники науково-педагогічного колективу та студенти Східноєвропейського університету та коледжу економіки і управління гармонійно вписались до освітянської частини урочистої ходи. Прапор та офіційну символіку університету несли кращі студенти, а сама колона вирізнялась організованістю. Багато викладачів прийшли разом із сім’ями, демонструючи тим самим велику шану борцям за перемогу. Коли делегація крокувала Соборною площею, диктор оголошував здобутки університету та девіз: освіта – сьогодні, кар’єра – завтра, успіх – завжди!

Викладачі та студенти поклали квіти до монумента Слави і вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання.

Після урочистої ходи, святкові заходи продовжились на літній площадці в парку Хіміків, де виступу нашого колективу художньої самодіяльності з нетерпінням чекали ветерани, мешканці мікрорайону та гості міста, які були дуже раді почути улюблені пісні і вірші воєнних років.

На святі були присутні Президент СУЕМ Аблязов Р.А., Ректор СУЕМ Казарінова Н.Л. та весь дружний колектив співробітників. Під час концерту серед глядачів не залишилось байдужих, вони співали, танцювали разом з юними артистами та привітали їх щирими оплесками, гучними «браво» та проханнями сфотографуватись разом на добру пам’ять. Жительки мікрорайону сказали, що вони з сусідами прийшли до парку, щоб святкувати Перемогу і їм дуже приємно, що в цей великий день вони змогли почути дорогу їх серцям музику та відчути атмосферу справжнього свята. Кожен бажаючий зміг скуштувати запашну солдатську кашу, якою пригощав ресторан «Вікно в Париж».

Дуже приємно, що в цей великий день ми можемо не тільки поділити з ветеранами біль від тієї війни, радість Перемоги, але і протягти сполучну ниточку пам’яті від покоління к поколінню.