У Східноєвропейському університеті відсвяткували день студентської ради

У Східноєвропейському університеті відсвяткували день студентської ради

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відзначили День студентської ради. Таку ініціативу запровадили в університеті, аби стимулювати молодь до роботи в студентському самоврядуванні та здружувати колектив.

– Своєю енергією і запалом саме студентська рада створює атмосферу в університеті, надаючи поштовх для активізації громадської діяльності всіх студентів, – звернулася до винуватців свята ректор вишу. Не дивно, що кожен, хто потрапляє до студентської ради Східноєвропейського університету, вже не уявляє свого життя без неї. І навіть по завершенні навчання активісти студентських рад різних років із задоволенням збираються в університеті, діляться новинами, передають досвід новачкам. Багато з них стають друзями на все життя. А у наших серцях ви залишаєтеся назавжди. Адже ми пам`ятаємо кожен захід, що ви провели, кожну вашу ініціативу. Ви – надзвичайно активні і творчі, завжди приємно бачити, як ви реалізуєте власні ідеї та впевнено крокуєте до своєї мети! А ми, в свою чергу,  завжди будемо вам допомагати і підтримувати.

Ректор також висловила вдячність батькам студентів за те, що виховали таку старанну і відповідальну молодь, після чого вручила подяки активістам студради та їхнім батькам, що є вже традицією навчального закладу.

Так у теплій і дружній атмосфері, за чашкою чаю і душевними розмовами, молодь відзначила своє свято. Сподіваємось, що наступного разу ряди наших активістів поповняться, і ми відзначимо День студентської ради ще яскравіше.