У Східноєвропейському університеті відкрили благодійну виставку

У Східноєвропейському університеті відкрили благодійну виставку

Благодійну виставку світлин черкаського фотографа Ігоря Єфімова відкрили у Східноєвропейському університеті 10 травня. Її метою є привернення уваги громадськості до проблем дитячої онкології.

Експозиція передається у вигляді доброчинної естафети від закладу до закладу. Східноєвропейський університет прийняв її від Черкаського державного технологічного університету наприкінці квітня.

На офіційне відкриття до вишу завітали ініціатори виставки: автор фоторобіт, випускник Східноєвропейського університету Ігор Єфімов, засновниця благодійного фонду «Подаруй дитині світ» Світлана Федорова та голова благодійного фонду «Заради дитячої усмішки» Жанна Дробот.

–Ми завжди долучаємося до благодійних заходів, щоб хоч якось допомогти тим, хто цього потребує. Наші студенти і викладачі активно відгукнулися на цю ініціативу і ще раз довели, що не є байдужими до чужого лиха, – промовила ректор.

Ігор Єфімов вкотре підкреслив, що якщо ці світлини допоможуть врятувати хоча б одне життя, то він працював недаремно.

Світлана Федорова і Жанна Дробот наголосили, що така благодійна допомога надзвичайно важлива, а також подякували колективу університету за підтримку акції.

Зібрані кошти передадуть до фонду «Подаруй дитині світ» на лікування дітей з онкозахворюваннями.