У Східноєвропейському університеті привітали молодь з днем студента

У Східноєвропейському університеті привітали молодь з днем студента

Яскравим концертним дійством у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відзначили найулюбленіше свято молоді – Міжнародний день студента.

З теплими словами вітання до великої та дружної студентської родини звернулася ректор університету: «Студентські роки – незабутні, і ми пам’ятатимемо їх все життя. Дивлячись на вас, ми поринаємо у свої студентські роки, які вже давно промайнули. Хочу побажати, щоб ви цінували кожну мить прекрасної студентської пори, щоб ви плідно її використовували, щоб ви розвивалися, збагачували свій інтелектуальний і культурний потенціал. Ми пишаємося вами!»

4324 (3)

Приємним моментом стала традиційна церемонія нагородження кращих студентів вишу. Орден «Заслужений артист університету» вручено студентці 2 курсу спеціальності «Філологія (переклад)» Анастасії Негоді. За активну життєву позицію, патріотизм, розбудову молодіжної політики та активну участь у студентському житті грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА були відзначені Станіслав Євченко, Анастасія Литвиненко, Анастасія Негода, Юлія Щербина, Тетяна Яроменко. Ще 14 студентів отримали грамоти університету за успіхи у навчанні, зразкове ставлення до навчального процесу та активну участь у громадському житті.

Під час концерту студенти вражали дотепністю та гумором, вокальними й хореографічними вміннями, показавши, скільки творчих особистостей навчається у Східноєвропейському університеті. Чимало цікавих номерів було присвячено саме студентському життю.

Завершилося свято мегапозитивним пісенним вітанням від студентської ради університету.

Зі святом, дорогі наші студенти!