У Східноєвропейському гучно і весело відсвяткували день студента

У Східноєвропейському гучно і весело відсвяткували день студента

Блискучим, сповненим позитивних емоцій і веселощів видалось святкування Міжнародного дня студента в Східноєвропейському університеті. Аби привітати молоде покоління з цим днем, в актовій залі вишу зібралися члени ректорату, професорсько-викладацький склад і, звісно ж, студенти.

На початку концертної програми до студентства звернулася ректор університету.

– Перш за все, хочеться Вам побажати, щоб студентські роки у Східноєвропейському університеті були яскравими, сповнені вражень і запам’яталися назавжди. Зичу Вам професійного зростання, цілеспрямованості, наснаги, креативних рішень, віри в себе та свій успіх. Хай кожен день буде незабутнім і наближує Вас до мети! – промовила ректор.

Приємним моментом стала традиційна церемонія нагородження кращих студентів вишу. Орден «Заслужений артист університету» вручено студентці третього курсу напряму підготовки «Правознавство» Ользі Колбуховій. За активну життєву позицію та організацію культурно-масових заходів вихованку Коледжу економіки і управління Вікторію Кириченко нагороджено почесною грамотою Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА. Студентку третього курсу кафедри дизайну Антоніну Уварову керівництво університету відзначило грамотою і грошовою винагородою за гідне представлення навчального закладу на рівні міста. Ще 15 студентів отримали почесні грамоти за успіхи у навчанні, зразкове ставлення до навчального процесу та активну участь у громадському житті. Також трьох студентів, відзначених у конкурсі бізнес-планів, нагороджено дипломами.

Під час святкового концерту молодь потішила дотепним гумором, продемонструвала вокальні, хореографічні, театральні таланти, здібності з декламування віршів й навіть записала відео-звернення до студентів зі словами привітань. Чимало цікавих номерів було присвячено саме студентському життю.

Несподіванкою для присутніх став виступ студентки Марини Кошової зі своїм рок-гуртом «Стаття 54», який набирає дедалі більшої популярності в нашому місті.

Загалом атмосфера свята була по-родинному теплою, доброзичливою і радісною. Закінчився захід врученням студентам святкового торта.