Свято весни в Східноєвропейському університеті

Свято весни в Східноєвропейському університеті

Дуже символічно, що перше весняне свято ми завжди присвячуємо нашим найріднішим, найкрасивішим дівчатам і жінкам. Це свято приходить до нас з першими квітами, з ледь відчутним весняним подихом і несе у світ ніжність, тепло та красу – все те, що в суспільстві символізує Жінку – Берегиню родинного вогнища, душевного спокою, доброти та злагоди!

Перше весняне свято прийшло до нас з усмішками і гарним настроєм.

Напередодні 8 березня в Східноєвропейському університеті відбувся святковий концерт, який створив дуже приємну атмосферу справжнього свята. Офіційну частину відкрили представники чоловічої частини адміністрації університету, які від імені президента університету  Р.А. Аблязова та від себе особисто щиросердно поздоровили ректора, співробітниць і студенток зі святом ніжності, весни та краси. Побажали доброго здоров’я, краси, весняного настрою й щоденних посмішок, а також подякували за плідну працю.

На адресу прекрасної половини колективу пролунало чимало теплих і ніжних слів від студентів. Зі сцени звучали зворушливі вірші та пісні, авторський реп, жарти зі студентського життя. Глядачі змогли насолодитися запальними танцями. Приємним сюрпризом для присутніх став відеоролик, де студенти вітали своїх мам, одногрупниць та викладочок з прекрасним весняним святом.  Святковий концерт став справжнім весняним подарунком для наших чарівних жінок. Сподіваємось, що гарний настрій та натхнення будуть супроводжувати їх завжди.

Колектив Східноєвроепйського університету щиро дякує всім  студентам за креативність та творчій підхід.

З 8 Березня, любі наші жінки!

Миру Вам та здійснення усіх найзаповітніших мрій і бажань!