Студенти змагалися у знанні подій Другої світової війни

Студенти змагалися у знанні подій Другої світової війни

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вже стало традиційним проведення інтелектуальних ігор у форматі брейн-рингу. Чергове змагання було приурочено до Дня пам`яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Бажання позмагатися за звання кращих знавців подій Другої світової війни виявили студенти всіх інститутів, Коледжу економіки і управління та Черкаського політехнічного технікуму.

Оцінювало брейн-ринг журі у складі проректора з організаційної роботи та зовнішніх зв’язків Віктора Миколенка, завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін Сергія Брайченка, завідувача кафедри туризму Івана Десятнікова, викладача Черкаського політехнічного технікуму Юрія Дуйченка.

Кожна команда складалася із п’яти учасників на чолі з капітаном. Перший етап гри відбувався в два тури та включав 20 логіко-інтелектуальних питань. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, всі учасники виявили неабияку кмітливість та ерудицію. До фіналу вийшли команди Черкаського політехнічного технікуму, інститутів менеджменту та управління бізнесом. На завершальному етапі гри на них чекало випробування з десяти запитань складнішого рівня. Перемогу здобули ерудити з інституту управління бізнесом. Команди технікуму та інституту менеджменту посіли друге і третє місця відповідно.

Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість, знання історії, вміння творчо мислити, працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

Наприкінці гри ведучі брейн-рингу подякували студентам за участь, вручили дипломи, пам’ятні подарунки і солодкі призи.