Студенти-юристи спілкуються з народним депутатом України Олійником В.М.

Студенти-юристи спілкуються з народним депутатом України Олійником В.М.

Перший день весни для Східноєвропейського університету економіки і менеджменту став днем схвалення і підтримки ініціатив провідних спеціалістів.

Саме тому 1 березня з візитом до Східноєвропейського університету завітав народний депутата України VI скликання, перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Олійник Володимир Миколайович.

Народний депутат України Олійник В.М. провів відкриту лекцію для студентів Інституту державного управління та права, майбутніх правників на тему «Кримінально-процесуальний кодекс України, реалії сьогодення та перспективи реформування системи судочинства».

Олійник В.М. відмітив, що в рамках проекту проводиться робота з систематизації проблем громадян України та реальна оцінка рівня досконалості прийнятих в сесійній залі законів.

Зокрема народний депутат України Олійник В.М. запропонував співпрацю з фахівцями університету щодо розробки нових законів та внесення змін до вже діючих законів.

Президент університету Аблязов Р.А. та ректор Казарніова Н.Л представили народному депутату України, черкащанину, Олійнику В.М. інноваційно-освітній потенціал університету та познайомили з суспільними проектами, що спрямовані на підтримку соціально-незахищених черкащан.

Найбільшу зацікавленість у народного депутата викликав проект, що має багаторічну історію та діє під патронатом віце-президента університету Аблязова Д.Е. «Правнича клініка».

На завершення візиту народний депутат України Олійник В.М. зробив запис в книзі почесних гостей Східноєвропейського університету.