Студенти привітали людей похилого віку села Дубіївка з Новим роком

Студенти привітали людей похилого віку села Дубіївка з Новим роком

Турбота про дітей-сиріт, осіб з інвалідністю та інших людей, які потребують допомоги, є однією з багатьох добрих традицій Східноєвропейського університету.

Вже 17 років напередодні зимових свят студенти відвідують людей похилого віку, багатодітні та малозабезпечені сім’ї з села Дубіївка Черкаського району, дарують їм новорічні гостинці й продукти харчування.

– Цю добру традицію, як і багато інших, започаткував президент нашого університету Рауф Ахметович Аблязов, – розповідає Андрій Єднак, помічник президента вишу. – Ми надаємо допомогу людям похилого віку, самотнім, хворим, малозабезпеченим. Зі студентами щорічно їх вітаємо з Новим роком і вручаємо продуктові набори.

Теперішній візит для жителів Дубіївки не став несподіванкою. Вони зустрічали студентів із радістю, як уже давніх знайомих. Адже чуйність, милосердя, співчуття, уміння підтримати у важку хвилину – це те, що вони перш за все бачать у наших студентах.

– Дуже приємно чути слова вдячності від людини, яка завдяки нашим добрим вчинкам стає трішечки щасливішою, – ділиться враженнями студентка Анастасія Негода, яка постійно долучається до благодійних акцій вишу. – Добро може творити кожен, варто лише захотіти і робити це від щирого серця.

Сельчани були вдячні за такі привітання та побажали всьому колективу університету процвітання, здобутків у новому році. Особливі слова подяки за багаторічну допомогу і підтримку вони передали Рауфу Ахметовичу Аблязову.

Тож давайте робити добрі справи, бути милосердними, не забувати ближнього, допомагати та підтримувати одне одного.