Студенти напряму «Сфера обслуговування» відвідали міжнародну виставку «Україна» - UITM 2018

Студенти напряму «Сфера обслуговування» відвідали міжнародну виставку «Україна» - UITM 2018

Студенти та викладачі Східноєвропейського університету спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» відвідали XXVМіжнародний туристичний салон «Україна» - UITM 2018 в Києві.

Вони ознайомилися з пропозиціями та рекламною інформацією представників туристичного і готельного бізнесу: туристичних агентів, туроператорів, готелів, авто- й авіаперевізників світу.

Студенти і викладачі взяли участь у низці семінарів туристичної компанії Coral Travel, де довідалися про основні тенденції розвитку туристичної галузі України та закордону. Особливо цікавими для молоді були презентації різних регіонів України стосовно екстремального та спортивного туризму.

Після виставки студенти відвідали «Шампань-бар» у ЦУМі, де дізналися про особливості роботи бару, ознайомилися з винною картою, обладнанням та інвентарем, що використовується при приготуванні напоїв. Також познайомилися зі структурою виробництва закладу ресторанного господарства швидкого обслуговування McDonald’s і посадовими обов’язками адміністратора.

На завершення мандрівки молодь завітала в один із магазинів мережі «Сирне королівство», де отримала інформацію про асортимент продукції та продегустували більше 10 видів ексклюзивних сирів.