Шоста всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті»

Шоста всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті»

У Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка 14 лютого відбулася шоста Всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті».

Активну участь у конференції взяли співробітники та студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Учасники конференції мали можливість пройти тестування  «1С: професіонал», виявити власні недоліки у знанні програми «1С» і окреслити перспективи подальшого навчання роботи з програмою. Також учасники конференції ознайомилися з усім спектром програмних продуктів і супутніх послуг фірми «1С», обмінялися досвідом практичного застосування програмних продуктів «1С» у навчальному процесі та бізнес-процесах.

За матеріалами конференції були видані збірники тез. Зокрема, був випущений збірник тез «Технології «1С» у підготовці ефективних та необхідних для національної економіки кадрів», до складу якого увійшли тези співробітників Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Участь у конференції була дуже корисною для учасників, особливо зважаючи на темпи зростання кількості користувачів програмних продуктів «1С», наявність взаємовигідних перспектив розвитку співпраці Східноєвропейського університету економіки і менеджменту із фірмою «1С».