Немало людей вважає, що під час вибору вищого навчального закладу необхідно орієнтуватися лише на державні вищі навчальні заклади.

Однак дотримуватися думки, що якість освіти і професорсько-викладацького складу відповідають високим стандартам виключно в державних ВНЗ – означає ігнорувати зміни, що відбулися у вітчизняній вищій школі за останні десятиліття.

Сьогодні приватні виші надають освіту дійсно європейського рівня. Для того, щоб привабити абітурієнтів, вони пропонують передові й сучасні напрями підготовки та спеціальності.

img_8122+

Готельно-ресторанний бізнес – одна з найбільш перспективних і швидкозростаючих галузей, що приносить по всьому світу мільйонні прибутки. Східноєвропейський університет економіки і менеджменту здійснює підготовку магістрів за спеціальністю «Готельна і ресторанна справа».

Магістри цієї спеціальності – цілеспрямовані професіонали, які можуть працювати та займати керівні посади у готельних і туристичних комплексах різних типів (мотелях, кемпінгах, ботелях, флайтелях, флотелях), закладах ресторанного господарства (ресторанах, кафе, барах тощо).

9879

На базі кафедри готельної і ресторанної справи СУЕМ працює навчально-науково-виробничий центр «Навчальний готель і ресторан». Навчання в ННВЦ спрямоване на формування ґрунтовних знань із технології та організації обслуговування у підприємствах ресторанного і готельного бізнесу, ознайомлення із специфікою роботи їхнього персоналу у регіоні та вивчення запитів роботодавців за кордоном.

У тематичних планах лабораторних робіт для магістрів передбачені майстер-класи відомих шеф-кухарів України та світу з кулінарного і кондитерського мистецтва, молекулярної технології, виїзні заняття у заклади ресторанного господарства Черкас, Києва, Львова.

Одним словом – на студентів спеціальності «Готельна і ресторанна справа» чекає багато захоплюючих занять, цінних тренінгів, майстер-класів і, звичайно ж, практики! Стажування за кордоном, академічні обміни, програми подвійних дипломів – все для Вас, шановні студенти! Світ готельного і ресторанного бізнесу відкритий для Вас!

img_8685+