Східноєвропейський університет привітав випускників великохутірської школи

Східноєвропейський університет привітав випускників великохутірської школи

На свято останнього дзвоника до Великохутірської ЗОШ І-ІІІ ст. імені С.А.Куниці Драбівської районної ради завітали представники Східноєвропейського університету – директор юридичного інституту Іван Оксьом та директор інституту управління бізнесом Надія Горбатова.

Від імені керівництва вишу вони привітали випускників із закінченням школи і початком нового етапу життя.

– Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям, –  звернулися гості до випускників.  – Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї. Віримо, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Хай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутній діяльності!

Директори інститутів розповіли про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у Східноєвропейському університеті та діючому при ньому Коледжі економіки і управління. Надали консультації стосовно термінів навчання, освітніх ступенів, матеріально-технічного забезпечення вишу (наявності гуртожитку, спеціалізованих аудиторій, бібліотеки, можливості дистанційного навчання тощо).

Також у рамках візиту для представників університету було проведено екскурсію у Великохутірському народному історико-краєзнавчому музеї. Разом із головою Великохутірської сільської ради Ніною Шинкаренко та директором школи Віталієм Соломахою вони обговорили питання співпраці з благоустрою, озеленення та формування туристичної привабливості Драбівського краю.