Східноєвропейський університет співпрацює з центрами зайнятості в напрямку навчання безробітних

Східноєвропейський університет співпрацює з центрами зайнятості в напрямку навчання безробітних

Упродовж десяти років Школа краси та мистецтв Східноєвропейського університету співпрацює з обласним і міським центрами зайнятості в напрямку професійно-технічного навчання/перенавчання безробітних.

За цей час більше 300 осіб з числа незайнятого населення пройшли курсову підготовку в університеті та здобули професії перукаря і манікюрника.

Цього року слухачі курсів, направлені на навчання обласним центром зайнятості, протягом 5 місяців вивчали теорію, відпрацьовували свої навички на моделях і, звісно ж, один на одному. Одним словом – творили, не покладаючи рук і ножиць!

7 липня вони представили свої найкращі творіння перед екзаменаційною комісією. Cалон Школи краси та мистецтв цього дня перетворився на справжній подіум, на якому дефілювали чарівні моделі. Хвилясті локони, завитки, різноманітні коси, прикраси з живих квітів – ці та інші елементи зачісок у виконанні новачків виглядали бездоганно. Вихід моделей супроводжувався розповіддю автора роботи про презентований образ: що саме надихнуло на його створення та де його можна застосувати. 

Члени комісії були приємно вражені роботами новоспечених майстрів краси. Усі образи були виконані з урахуванням модних тенденцій, індивідуальних особливостей моделі, з елементами творчості і креативу. Викладачі школи відзначили сумлінну роботу учениць відмінними оцінками та наголосили на тому, що результат, який вони продемонстрували на іспиті, дійсно підтверджує їхнє право називатися майстрами перукарської справи.

img_8784+
img_8785

9 липня відбувся довгоочікуваний випуск. Дівчата отримали свідоцтва про присвоєння кваліфікації перукаря. Викладачі побажали випускникам не зупинятися на досягнутому, розвиватися, брати участь у майстер-класах, конкурсах, адже саме з усього цього і складається професійна кар’єра справжнього майстра.

Слухачі курсів висловили щиру подяку усьому колективу Школи краси та мистецтв за їхній професіоналізм, за передані вміння та досвід, а також державній службі зайнятості, яка їх спрямувала та допомогла здобути нову професію.