Поздоровлення директора інституту економіки Ус Г. О.

Поздоровлення директора інституту економіки Ус Г. О.

В теплий сонячний день першого вересня в святковому актовому залі зібралися першокурсники на урочисте свято знань, щасливі молоді люди, які вирішили навчатися в престижному навчальному закладі – Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.

СВЯТО ЗНАНЬ
в Інституті економіки
Східноєвропейського університету економіки і менеджменту

Багато з них вже мають намір пов’язати своє майбутнє з Інститутом економіки і отримати перспективні економічні спеціальності за такими напрямками: «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Маркетинг», «Документознавство та інформаційна діяльність», «Фінанси і кредит», «Економічна кібернетика».

Інститут бере участь у багатьох міжнародних програмах, тому у цей день студентці Оніщук Мар’яні було вручено безкоштовний сертифікат на навчання в компанії «Teletrade D.J.».

В день свята знань в Інституті економіки відбулися урочисті збори магістрантів – майбутніх науковців нашої держави, яких також щиро привітали президент і ректор університету, побажавши молоді наукових здобутків.

Перед магістрантами виступила директор Інституту економіки – Ус Галина Олександрівна і, привітавши їх, одночасно дала настанови на серйозність навчання в магістратурі та роботи над магістерською дисертацією, в якій теоретичні знання будуть підкріплені практичними проектами.

Для студентів старших курсів в Інституті економіки були проведені організаційні збори з викладачами, зустрічі з кураторами груп, ознайомлення з програмами і графіками навчання.

Навчальний рік в Інституті економіки СУЕМ розпочався!