Підписання меморандуму про співпрацю

Підписання меморандуму про співпрацю

19 квітня 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Східноєвропейським університетом імені Рауфа Аблязова та готельним чотиризірковим комплексом «Дніпро» м. Черкаси.

На підписанні були присутні виконувач обов’язки директора готельного комплексу «Дніпро» Володимир Орленко, заступник директора Олег Крощенко, декан факультету права та гуманітаристики Олександр Лисенко, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Лілія Півньова, професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Сергій Шамара.

2352 (3)

Меморандум ставить за мету взаємодію сторін у форматі підготовки та реалізації спільних освітніх, просвітницьких заходів і проектів, що сприятимуть популяризації індустрії гостинності регіону. Об’єднання зусиль сторін-підписантів Меморандуму націлене на розширення теоретичних знань та практичних навичок здобувачів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

У рамках співпраці студенти зможуть відвідувати готельний комплекс під час екскурсій, вивчати його матеріально-технічну базу, ознайомлюватись із номерним фондом, набувати практичного досвіду під час проходження практик, спільних тренінгів, форумів, круглих столів та семінарів.

2352 (1)

«Не зважаючи на певні ускладнення з причин карантинних обмежень, ми не полишаємо наші плани щодо розвитку готельної галузі та спільно з партнерами прагнемо зробити свій вклад у забезпечення насичення споживчого ринку якісними послугами та високим сервісом, а цьому передують ґрунтовні знання та освіта», – зазначив виконувач обов’язки директора готельного комплексу «Дніпро», Володимир Орленко.