Пам’яті Зінаїди Михайлівни Сушко

Пам’яті Зінаїди Михайлівни Сушко

Сьогодні скорботний день для нашого університету. Важко стримати сльози, емоції жалю та невіри в те, що на 74-му році зупинилося серце завідувачки кафедри іноземних мов Східноєвропейського університету, доцента Зінаїди Михайлівни Сушко.

Зінаїда Михайлівна народилася 23.02.1947р. у Черкасах. Після закінчення Черкаського педагогічного інституту працювала в багатьох освітніх та державних установах (школа №18, державний архів, ЧДТУ). Але левову частку свого життя вона віддала Східноєвропейському університету, в якому працювала з дня його заснування. 31994 року та до останніх своїх днів очолювала кафедру іноземних мов.

Ми назавжди запам’ятаємо Зінаїду Михайлівну чуйною, справедливою та високопорядною людиною. Її завзяття заряджало всіх позитивом, енергією та оптимізмом, надихало на нові звершення та креативні ідеї. Вона завзято відстоювала інтереси кафедри, була наставником і порадником, підтримувала нас в радісні та гіркі хвилини.

Але є те, що виділяє її поміж усих - надзвичайна любов до людей, щирість та вроджене почуття гумору і стилю. Не зважаючи на вимогливість і принциповість Зінаїди Михайлівни, колеги та студенти її обожнювали. На закінченні кожної пари вона казала: «І loveyou». ЇЇ щира посмішка та теплий погляд завжди залишаться в нашій пам’яті.

Саме такою непересічною особистістю і світлою людиною вона назавжди увійде в історію Східноєвропейського університету.