Народний депутат України Королевська Н. Ю. прочитала лекцію студентам Східноєвропейського університету

Народний депутат України Королевська Н. Ю. прочитала лекцію студентам Східноєвропейського університету

16 лютого в рамках реалізації університетської програми партнерства з ведучими економістами, менеджерами, громадськими та політичними діячами, центральними органами влади відбулася зустріч студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту з народним депутатом України, головою комітету з питань промислової та регуляторної політики Королевською Наталією Юріївною.

Королевська Н. Ю. прочитала лекцію студентам університету на тему «Особистий успіх кожного – успішне майбутнє України».

Також у лекції взяв участь народний депутат України, голова підкомітету з питань розвитку туризму Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Суслов Євген Іванович, який на особистому прикладі довів, що власна позиція, принциповість, небайдужість та активність є запорукою успішності молодої людини як політика, господарника та громадського діяча.

На завершення лекції студенти мали можливість задати найболючіші питання та отримати цікаві відповіді.

Народні депутати України Королевська Н. Ю. та Суслов Є. І. ознайомилися з сучасними методами освіти, що запроваджені в університеті, та провели зустріч з представниками професорського-викладацького складу, на якій обговорили перспективи розвитку приватної системи вищої освіти в Україні та розробки механізмів соціального захисту студентів на державному рівні незалежно від форми власності вищого навчального закладу.

На завершення візиту народний депутат України Королевська Н. Ю. зробила запис у книзі почесних гостей Східноєвропейського університету.