Меморандум про співпрацю з Черкаським ЦНАП

Меморандум про співпрацю з Черкаським ЦНАП

Ректорка університету Ія Чудаєва та директорка коледжу Анна Новак провели плідну зустріч з представниками Департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради.

Керівниці СУРА обговорили з директором Департаменту Олегом Ткаченком напрями співпраці задля консолідації зусиль спрямованих на поліпшення партнерських відносин, посилення та актуалізації співпраці, з метою досягнення високого рівня теоретичних та практичних навичок, розкриття інтелектуального потенціалу студентської молоді
Університету та Фахового коледжу СУРА.

Сторони домовились про забезпечення реалізації парадигм практико-орієнтованого навчання студентської молоді, що сприятиме підвищенню рівня формування професійних компетенцій здобувачів освіти. У цьому напрямку між закладом освіти та Департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради  було укладено Договір на проведення практики студентів. ЦНАП — це обличчя міської влади, тому можливість пройти практику в цій установі є чудовою нагодою ознайомитись з роботою органів місцевого самоврядування з середини.

Підписанти досягли згоди щодо здійснення спільних заходів зі сприяння реалізації інноваційних практико-орієнтованих методів набуття всебічного розвитку студентської молоді з метою забезпечення економічних потреб регіону та акцентуалізації задоволення перспективного попиту ринку праці здобувачами освіти.

Окрім цього, заклади освіти та виконавчий орган домовились про проведення заходів для молоді із залученням представників роботодавців та соціальних партнерів, інформаційних, виховних, культурно-мистецьких, просвітницьких заходів.

У результаті активних обговорень сторонами було підписано Меморандум про співпрацю, Угоду про співробітництво та Договір на проведення практики студентів.

Обʼєднання зусиль допоможе студентській молоді дізнатися більше про виконавчу владу міста й ознайомитись з процедурою надання адміністративних послуг.