Комедійною виставою відсвяткували день студента у Східноєвропейському

Комедійною виставою відсвяткували день студента у Східноєвропейському

Серед університетської молоді вирує такий вислів: «Хто не жив у гуртожитку – той не був студентом».

Тому до Дня студента вихованці Східноєвропейського університету вирішили зазирнути за лаштунки життя в гуртожитку, показати, що тут діють свої закони і правила. Додали гумору, сучасних українських пісень і танців, і в результаті презентували глядачам комедійну виставу-мюзикл «Свята і будні гуртожитку».

З любов’ю та іронією студенти акцентували увагу на вічних проблемах, які турбують молодь у гуртожитку. Вони вдало втілили на сучасний лад образи героїв таких класичних творів, як «За двома зайцями» та «Вечори на хуторі біля Диканьки». Несподіванкою для публіки стало й те, що головні ролі у виставі, окрім студентів, зіграли ректор вишу Сергій Шамара та директор коледжу Сергій Воробйов. Поза увагою не залишилися й мистецькі вміння. Вражаючими стали пісенні й хореографічні виступи студентів. Одним словом, потішили і довели, що День студента в Східноєвропейському – це фейєрверк талантів!

Завершальною нотою став виступ вокального ансамблю «Мелодія» Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, який з радістю привітав наших студентів із «професійним» святом.