Halloween

Halloween

Хеллоуїн (англ. Halloween) - сучасне свято, висхідне до традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії, історія якого почалася на території сучасних Великобританії та Північної Ірландії. Відзначається 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих. Хеллоуїн традиційно святкується в англомовних країнах, хоча офіційним вихідним днем не є..

Хеллоуїн неформально відзначається в деяких інших країнах, що мають тісні культурні зв'язки з США або Великобританією, наприклад, в Японії, Південній Кореї, Сінгапурі, Австралії та Нової Зеландії, в ряді острівних країн Океанії, з недавнього часу - в Україні та інших країнах СНД.

2

Ось і студенти СУЕМ ще донедавна тільки чули чутки, а в цьому році і самі прийняли участь в такому святі. 31 жовтня, команда університету з 22 бажаючих перетворившись на справжніх костюмованих чудовиськ, відвідала вечірку організовану Черкаським міським Палацом молоді.

На команди чекав конкурс гарбузів «Джеків ліхтар», конкурс на кращий стилізований костюм , страшенно веселий концерт від діджеїв клубу міLеніум 2000 та багато іншого. Наша команда виявилася єдиною з усіх Вишів Черкас, в складі якої кожен учасник мав образ костюмованого чудовиська тому і повернулися ми не з пустими руками отримавши грамоту «За креативність та оригінальність і перемогу в конкурсі на кращий стилізований костюм Зірка Хеллоуіна», також завоювали торт за кращу групу підтримки і ще багато солодощів за участь студентів в різного роду конкурсах.

3