День маркетолога в Східноєвропейському університеті

День маркетолога в Східноєвропейському університеті

25 жовтня Східноєвропейський університет відсвяткував свято спеціалістів з маркетингу – День маркетолога.

«Рекламщики», «креативщики» – як тільки не називають маркетологів. Але насправді – це професіонали, які створюють, проводять, аналізують рекламні кампанії з просування товарів. Саме такі люди навчаються в Східноєвропейському університеті.

З привітальним словом до викладачів та студентів звернулася на початку святкування ректор університету, яка побажала невичерпних сил і наснаги, безмежного натхнення й креативу, професійної реалізації та постійного зростання добробуту, а також великого успіху, який неодмінно буде супроводжувати спеціалістів цієї галузі. Ректор вручила студентам святковий солодкий подарунок – торт.

Далі старшокурсники привітали та побажали своїм меншим колегам терпіння та цікавого студентського життя.

Кульмінацією святкування стало виголошення студентами клятви маркетолога. Проректор з науково-дослідної роботи Сергій Савченко вручив студентам символічний Ключ Знань і ласкаво запросив першокурсників у дружну сім'ю Східноєвропейського університету.

Незабутній, прекрасний, цікавий, насичений та непередбачуваний захід підготували викладачі та студенти кафедри маркетингу.

Колектив університету щиро вітає колег-маркетологів з їхнім професійним святом та зичить міцного здоров’я, натхнення й нових чудових звершень.