Майстер-клас провела Віталія Дубовицька – комерційний директор і бренд-шеф компанії «SuperCookУкраїна». Вона ознайомила студентів із принципом роботи кухонної машини SC110 і модулем управління Yumi. Провідні ресторатори Києва використовують саме цю техніку під час приготування страв вегетаріанської кухні.
Пані Дубовицька акцентувала увагу майбутніх рестораторів на тому, що їжа може бути корисною і смачною водночас. Нові технології дозволяють готувати страви із збереженням природного смаку, аромату, високої біологічної цінності.
Студенти і викладачі продегустували овочеві салати, соуси, супи, напої, приготовані за технологією SuperCook. Смак і презентація страв їх приємно вразили. Вони навіть не очікували, що незвичні поєднання овочів, фруктів, горіхів можуть бути такими смачними!
Загалом атмосфера заняття була позитивною, творчою і доброзичливою, а студенти, як завжди, були радісні, щасливі та допитливі.