За матч до кінця турнірного кола Хвиля повернула собі перше місце! Попереду – півфінали...

За матч до кінця турнірного кола Хвиля повернула собі перше місце! Попереду – півфінали...

Минулої п’ятниці команда Східноєвропейського університету зіграла свою 10-ту гру в чемпіонаті області з футзалу. Попри складний матч і лише одне здобуте очко, за результатами десятого туру “Хвиля-СУЕМ” знову очолила Вищу лігу. Але все по порядку.

Аутсайдер чемпіонату “Рось” дала гідний бій нашим спортсменам. Команда суперника швидко переходила з оборони в атаку і до середини першого тайму вела в рахунку 2:0. Чим здивувала всіх. Але здивували і “хвилясті”, коли Микита Осика і Владислав Зєнков у межах однієї хвилини ці голи відквитали – 2:2. Так і завершився перший тайм.

На початку другої половини гри Осика навіть вивів нашу команду вперед. Але запал пристрастей призвів до надмірного захоплення атаками й футзалісти Росі не тільки зрівняли гру, а за три хвилини до кінця поєдинку ще й вийшли вперед – 4:3. Наші хлопці почали розігрувати “воротаря в полі”, – чим притисли суперника до їхніх воріт. І в одній із атак (за 58 секунд) до кінця гри Владислав Сидоренко так пробив круглого, що той рикошетом від гравця Росі влетів у ворота. 4:4 – остаточний рахунок матчу.

На “Хвилю-СУЕМ” тепер очікує нове випробування у заключному турі чемпіонату – міцна команда “Ураган”. А далі – півфінал і, сподіваємося, матч за чемпіонство в Черкаській області!

10-й тур, 12.02.2016. Рось 4 : 4 Хвиля-СУЕМ

4742 (4)
Голи: Доненко (3), Асташкін, Гонда (автогол) – Осика (2), Зєнков.
Попередження: Зєнков. 
Вилучення: Зєнков.

 Відео голів та матчу, більше фотографій шукайте впродовж тижня – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

 Увага! Наступна гра нашої команди у НЕДІЛЮ, 21 лютого у палаці спорту “Будівельник”!

 Хвиля-СУЕМ : Ураган

Початок гри о 15:00.