Вступ на базі 9 класів: відповіді на поширені запитання

Вступ на базі 9 класів: відповіді на поширені запитання

–  Закінчивши 9 класів, на яку спеціальність я можу вступити? – На основі базової загальної середньої освіти ви можете здобути ступінь фахового молодшого бакалавра в Коледжі економіки і управління Східноєвропейського університету.

Підготовка здійснюється за такими спеціальностями:

-  право

-  маркетинг

-  туризм

-  економіка

-  облік і оподаткування

-  автомобільний транспорт

-  інформаційна, бібліотечна та архівна справа

–    Які терміни вступної кампанії до коледжу на основі 9 класів?

–    Прийом заяв і документів триватиме з 30 червня до 13 липня 2020 року. Вступні іспити абітурієнти складають із 14 до 21 липня. Рейтингові списки будуть оприлюднені до 24 липня. Умови до зарахування вступники мають виконати до 31 липня 2020 року.

–   Які вступні іспити потрібно складати?

–   Абітурієнти на основі БЗСО складають два вступні іспити: українська мова (диктант) і тестування з навчальних предметів. Для спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Облік і оподаткування», «Туризм» тестування проводиться з історії України або географії (на вибір), для спеціальностей «Автомобільний транспорт», «Право», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» – з історії України або математики (на вибір).

–   Яка вартість навчання?

–   Вартість навчання для вступників на базі 9 класів 4500 грн за семестр.  Для спеціальності «Право» – 4950 грн за семестр.

–   Які документи потрібно подавати до приймальної комісії?

–  Свідоцтво про БЗСО з додатком, паспортний документ, ідентифікаційний код, витяг із демографічного реєстру, фото 3х4 см – 4 шт.

Більш докладну консультацію можна отримати за телефоном (099)1052771.