Випуск - 2023!

Випуск - 2023!

У Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбувся випуск 2023 року.

Цього дня дипломи отримали фахові молодші бакалаври та бакалаври, молоді, талановиті, перспективні фахівці, які будуть стояти на захисті права, забезпечуватимуть фінансове благополуччя держави, створюватимуть нове інформаційне суспільство.

Зі знаменною подією першою привітала студентів ректорка університету, доктор економічних наук, професор Ія Чудаєва та вручила дипломи випускникам факультету економіки і менеджменту.

Випускників факультету права і гуманітаристики привітала із закінченням навчання т.в.о. декана, кандидат юридичних наук - Людмила Кузнецова й вручила дипломи бакалавра.

Фахові молодші бакалаври приймали вітання від директора Фахового коледжу СУРА Анни Новак, яка видала випускникам їх документи про здобуття передвищої освіти.


Батьки та рідні з трепетом і гордістю споглядали за врученням дипломів: сльози щастя, теплі обійми та запашні квіти чекали на сьогоднішніх випускників разом із вітаннями.

У цей день випускники попрощалися зі своєю Альма матер, з рідними аудиторіями, з цікавими лекціями, з університетськими друзями, а також із викладачами, добрими наставниками, які не тільки передали знання і свій досвід, а й вклали в кожного із випускників часточку свого серця.

Випускний – це не просто путівка у велике життя, це початок чогось нового, великого, а диплом Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова стане прекрасним стартом професійного зростання для досягнення грандіозних вершин.

Галерея