У Східноєвропейському університеті жінок привітали зі святом

У Східноєвропейському університеті жінок привітали зі святом

Ліричними піснями, романтичними віршами і тематичними гуморесками  – саме так викладачок, співробітниць і студенток Східноєвропейського університету вітали з 8 Березня.

Святковий концерт для представниць прекрасної статі організував чоловічий склад студентської ради вишу.

Студенти щиросердно поздоровили ректора та увесь жіночий колектив університету зі святом весни та краси. Побажали доброго здоров’я, весняного настрою, здійснення мрій, а також подякували за щоденні настанови і плідну працю.

Від імені всього чоловічого колективу університету зі святом 8 Березня жінок привітали проректор з організаційної роботи та зовнішніх зв'язків Віктор Миколенко та проректор з науково-дослідної роботи Сергій Савченко.

На адресу прекрасної половини пролунало чимало теплих і ніжних слів від студентів. Зі сцени звучали зворушливі вірші та пісні, авторський реп, жарти зі студентського життя. Приємним сюрпризом для присутніх став відеоролик, присвячений жінкам Східноєвропейського університету.

Святковий концерт став справжнім весняним подарунком для наших чарівних жінок. Сподіваємось, що гарний настрій та натхнення будуть супроводжувати їх до наступного свята.

З 8 Березня, любі наші жінки!

Миру вам та здійснення всіх найзаповітніших мрій і бажань!