У Східноєвропейському університеті випускникам вручили дипломи

У Східноєвропейському університеті випускникам вручили дипломи

Дипломи про здобуття освітнього ступеня бакалавра і молодшого спеціаліста вручили 430 випускникам Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Ректор університету привітала випускників: «Я хочу, щоб кожен із вас мав мету –  навчатися і розвиватися далі. Продовжуйте долати всі щаблі вищої освіти, щоб отримати диплом магістра. На молодь ми покладаємо великі сподівання, адже ви – наше майбутнє! Хочу подякувати професорсько-викладацькому складу, який дав вам знання та вклав у кожного з вас частинку своєї душі. А також висловлюю слова вдячності батькам за те, що довірили нам своїх дітей. Зі святом!».

Дипломи бакалавра отримали випускники спеціальностей «Економіка підприємства», «Менеджмент», «Правознавство», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економічна кібернетика», «Документознавство та інформаційна діяльність», «Філологія», «Дизайн», дипломи молодшого спеціаліста – випускники Коледжу економіки і управління, що діє у складі університету.

Напутні слова прозвучали від директорів інститутів, завідувачів кафедр, викладачів і кураторів випускних груп. Звертаючись до молодих фахівців, вони відзначили, що пишаються ними, побажали вдосконалюватись у професійному плані та побудувати успішну кар’єру.

Свято супроводжувалося музичними номерами від студентів і випускників вишу. Наприкінці урочистостей Сергій Гергало від імені випускників-юристів щиро подякував викладачам та керівництву університету за здобуті знання й незабутні роки навчання.