У Східноєвропейському університеті випускникам вручили дипломи

У Східноєвропейському університеті випускникам вручили дипломи

Дипломи про здобуття освітніх ступенів молодшого спеціаліста та бакалавра вручили сьогодні випускникам Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

З вітальним словом до випускників та їхніх батьків звернулася ректор вишу.

– Передусім хочу привітати батьків наших випускників та подякувати за те, що обрали для своїх дітей саме наш навчальний заклад. Випускникам бажаю не зупинятися на досягнутому, розвиватися, продовжувати долати всі щаблі вищої освіти й отримати диплом магістра. Ніколи не забувайте свою альма-матер і викладачів, як вклали у вас частинку душі. Зичу, щоб ви завжди мали мету і впевнено йшли до неї, – промовила ректор.

Дипломи бакалавра отримали випускники спеціальностей «Економіка підприємства», «Менеджмент», «Правознавство», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Економічна кібернетика», «Документознавство та інформаційна діяльність», «Філологія», «Дизайн», дипломи молодшого спеціаліста – випускники Коледжу економіки і управління, що діє при університеті.

Випускник юридичного інституту, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській облаcті Андрій Більда від імені студентів заочної форми навчання подякував викладачам та керівництву вишу, побажав університету розвиватися, а випускникам продовжити навчання й працювати на благо рідного міста.

До святкових привітань долучилися директори інститутів та коледжу, завідувачі кафедр і викладачі. Вони побажали випускникам бути гідними представниками своєї професії, рухатися вперед і вдосконалюватись у професійному плані.