У Східноєвропейському університеті відзначили день студентської ради

У Східноєвропейському університеті відзначили день студентської ради

Уже вдруге у Східноєвропейському університеті відзначили День студентської ради. Таку ініціативу запровадили минулого року, аби стимулювати молодь до роботи в студентському самоврядуванні та здружувати колектив.

Членів студентської ради з «професійним» святом привітав проректор з науково-дослідної роботи Сергій Савченко. Він побажав молоді бути ще більш активними, не боятися пропонувати власні ідеї й відстоювати свою думку. Сергій Олегович наголосив на тому, що керівництво вишу завжди готове вислухати і підтримати всі пропозиції студентів, а також висловив вдячність їхнім батькам за те, що виховали таку старанну і відповідальну молодь. Опісля він вручив студентам подяки для батьків, що стало вже традицією навчального закладу.

Надзвичайно приємний сюрприз підготували студенти для Віри Лук’янівни Волкової, помічника ректора з виховної роботи. Зі словами глибокої вдячності до неї звернулися представники студентської ради, адже вона є мамою для всіх студентів. З усіма новинами, проблемами, проханнями студенти передусім звертаються до Віри Лук’янівни, яка про них завжди піклується і готова у будь-яку хвилину допомогти. Від усього колективу студентської ради Вірі Лук’янівні вручили подяку.

У теплій і дружній атмосфері, за чашкою чаю і душевними розмовами про те, як на кожного вплинула робота у студентській раді, молодь відзначила своє свято. Сподіваємось, що наступного разу ряди наших активістів поповняться, і ми відзначимо День студентської ради ще яскравіше.