У Східноєвропейському університеті відбувся випуск магістрів

У Східноєвропейському університеті відбувся випуск магістрів

Вчора у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту 130 випускників отримали дипломи магістра. Це – фахівці з економіки підприємства, обліку і аудиту, економічної кібернетики, маркетингу, фінансів і кредиту, готельно-ресторанної справи, менеджменту, управління проектами, права та перекладу.

Святково одягнені, з квітами, разом із батьками, а дехто вже й з власною родиною, прийшли випускники отримувати омріяні дипломи.

Випускників теплими словами привітала ректор університету.

– Сьогодні ви стали фахівцями – магістрами своєї справи. Ви впевнено крокуєте вперед у професійне життя. Перед вами відкривається багато доріг. Але у кожного своя доля і життя розфарбовує її по-різному. Найголовніше в житті – залишатися людиною. Пам’ятайте своє коріння, батьків, наставників, які допомогли вам стати особистістю. Пам’ятайте рідний університет. Ми завжди будемо раді вас бачити, – звернулася до випускників ректор.

Усіх присутніх із довгоочікуваною подією привітав перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль.

– Колишні випускники Східноєвропейського університету сьогодні працюють заступниками голів райдержадміністрацій, районних рад, у міських радах, керівниками обласних управлінь і департаментів – і це тільки в галузі державного управління і місцевого самоврядування. Хочу подякувати керівництву і ректорату за те, що протягом останніх років на належному рівні була поставлена наукова робота. Такого зростання кандидатів наук, докторів, доцентів, як за останні два роки, в університеті не було з часів його заснування. Тож достойно несіть ім’я випускника Східноєвропейського університету. У добру путь! – наголосив Віталій Володимирович.

На адресу випускників та їхніх батьків пролунало чимало зворушливих слів від директорів інститутів, завідувачів кафедр і викладачів. Вони побажали кожному знайти своє місце у житті, розвиватися, ставити перед собою амбітні плани і обов’язково досягати поставленої мети.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. Відмінникам навчання документи про вищу освіту вручив перший заступник голови облдержадміністрації.

Наприкінці урочистостей випускники щиро подякували викладачам, своїм батькам та рідному університету за незабутні роки навчання.