У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

За проханнями абітурієнтів, день відкритих дверей і знайомство з майбутньою студентською молоддю влаштували у Східноєвропейському університеті 17 березня. Учні випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та області завітали цього дня до вишу.

Разом із батьками майбутні вступники переглянули презентацію про університет, отримали детальну інформацію стосовно правил прийому, освітніх ступенів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців (зокрема, до Коледжу економіки і управління на базі 9 та 11 класів).

Гості поспілкувалися зі студентами і професорсько-викладацьким складом, отримали відповіді на всі хвилюючі запитання, а також проконсультувалися щодо перспектив працевлаштування за обраною професією.

Після офіційної частини для відвідувачів заходу була проведена екскурсія навчальним закладом. Їм показали аудиторії, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, навчально-науково-виробничі центри, зали синхронного перекладу та відеоконференцзв’язку, тренажерну й актову зали тощо.

Абітурієнти з зацікавленням розглядали фотографії студентського життя, інформаційні стенди про нагороди і здобутки університету, міжнародне співробітництво, благодійну діяльність, наукові та спортивні досягнення.

Захід виявився досить інформативним для школярів та їхніх батьків. Вони залишилися приємно враженими від почутого і побаченого, а дехто вже остаточно визначився з вибором навчального закладу.