У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

Традиційний день відкритих дверей провели у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту 20 жовтня.

До вишу разом із батьками завітало чимало зацікавлених абітурієнтів, які скористалися нагодою більше довідатися про університет і спеціальності, що він пропонує.

Відвідувачі заходу переглянули презентацію про університет, отримали детальну інформацію стосовно умов вступу, освітніх ступенів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців (зокрема, до Коледжу економіки і управління на базі 9 та 11 класів). Також викладачі університету анонсували початок підготовчих курсів до ЗНО-2018, де забезпечуватимуть індивідуальний підхід до кожного абітурієнта.

dsc_9042

Під час презентації викладачі акцентували увагу на міжнародних зв’язках вишу, його партнерах, участі в нових проектах. Активна співпраця університету з іноземними вишами дозволяє студентам навчатися за програмами подвійного диплома, стати учасниками міжнародних стажувань і грантових програм, завдяки чому з’являються чудові шанси досягти кар’єрного успіху не лише в Україні, але й за кордоном.

Після офіційної частини для гостей була проведена екскурсія навчальним закладом. Їм показали аудиторії, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, навчально-науково-виробничі центри, зали синхронного перекладу та відеоконференцзв’язку, тренажерну й актову зали тощо.

Під час зустрічей із директорами інститутів, завідувачами кафедр і студентами абітурієнти мали можливість ознайомитися з життям кожного окремого інституту/кафедри, дізнатися про особливості освітнього процесу.

Захід виявився досить інформативним для школярів та їхніх батьків. Вони залишилися приємно враженими від почутого і побаченого, а дехто вже остаточно визначився з вибором навчального закладу.