У Східноєвропейському університеті магістрам вручили дипломи

У Східноєвропейському університеті магістрам вручили дипломи

Дипломи про здобуття освітнього ступеня магістра вручили випускникам Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. З вітальним словом до випускників та їхніх батьків звернулася ректор вишу

Дипломи про здобуття освітнього ступеня магістра вручили випускникам Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

З вітальним словом до випускників та їхніх батьків звернулася ректор вишу.

– Дорогі випускники! За період навчання ви здобули необхідні знання та практичні навички, реалізували себе у громадському житті, творчій, науковій сфері. У свою чергу, професорсько-викладацький склад зробив все можливе, щоб ваші роки навчання були насиченими та незабутніми. Пам`ятайте, що ви – наша гордість, обличчя нашого університету. Нехай здобуті знання будуть запорукою вашого успіху. Але не зупиняйтеся на досягнутому, завжди розвивайтеся і рішуче крокуйте вперед до своєї мети. Ми віримо у вас і пишаємося вашими досягненнями! – промовила ректор.

Із новою сторінкою життя випускників привітали директори інститутів, завідувачі кафедр, викладачі. Вони побажали випускникам бути успішними у своїй сфері та вдосконалюватись у професійному плані.

img_3617

Щоб привітати випускників спеціальності «Готельно-ресторанна справа», на урочисту подію завітав віце-президент Асоціації кулінарів України, черкаський осередок якої діє на базі Східноєвропейського університету, волинський ресторатор Микола Наход. Микола Іванович побажав випускникам впевненості в обраному професійному шляху, бути прогресивними та успішно реалізувати здобуті знання.

Дипломи магістра отримали випускники спеціальностей «Економіка», «Менеджмент», «Право», «Маркетинг», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Готельно-ресторанна справа», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та «Філологія».

Свято супроводжувалося музичними номерами від студентів і випускників університету, а також вокального ансамблю «Серця трьох» Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького.

img_3522

Наприкінці урочистостей Анастасія Литвиненко та Богдан Руденко від імені випускників щиро подякували викладачам та керівництву рідного університету за здобуті знання й незабутні роки навчання.