Свято поезії в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту, присвячене 200-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка

Свято поезії в Східноєвропейському університеті  економіки і менеджменту, присвячене 200-річчю  з дня народження Т. Г. Шевченка

У святковій і урочистій атмосфері у конференц-залі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відбулося свято поезії, присвячене 200-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка.

На святі були присутні поети, викладачі і студенти, творчість яких знайшла відображення у чотирьох поетичних збірках, виданих в університеті, а також студентська молодь – шанувальники поезії, члени поетичного клубу «Аріадна», який плідно працює понад десять років.

З вітальним словом до учасників звернувся проректор університету Миколенко В. А., який побажав поетам натхнення і подальших творчих успіхів.

Головний редактор збірок поезії, член Національної спілки журналістів України, доцент Хотькіна О. Р. відмітила, що через серце кожного поета завжди червоною стрічкою проходить поезія великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Автори поетичних збірок щиро поділилися своїми думками про значення поезії Т. Г. Шевченка у своїх творчих пошуках, а студенти університету підготували улюблені вірші поетів – авторів збірок.

Студенти тепло привітали поетів, які виступили перед ними – В. Кикотя, Н. Зінченко, О. Хотькіну, С. Шамару, Н. Зачосову, М. Кошову та вручили їм квіти. Приємним враженням для всіх стало відкриття молодих талантів. Свої вірші вперше прочитали Ірина Жива – випускниця університету, а зараз директор наукової бібліотеки та Наталія Надельнюк – студентка юридичного факультету коледжу.

Подальша діяльність поетичного клубу «Аріадна» і надалі буде спрямована на виховання молоді на принципах гідного шанування національного духовного скарбу українського народу та вічного невмирущого слова «Кобзаря».