Східноєвропейський університет та Фаховий коледж СУРА підписали Меморандум з Черкаською торгово-промисловою палатою

Східноєвропейський університет та Фаховий коледж СУРА підписали Меморандум з Черкаською торгово-промисловою палатою

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова та Фаховий коледж СУРА уклали Меморандум про співпрацю з Черкаською торгово-промисловою палатою та стали членами організації.

Напрями співпраці з Черкаською торгово-промисловою палатою передбачають організацію спільних заходів у формі проведення семінарів, круглих столів, зустрічей та інших заходів.

У рамках Меморандуму сторони домовились про проведення спільних заходів (робочих зустрічей, нарад, відеоконференцій в он-лайн режимі тощо) для обговорення питань, пов'язаних із реалізацією заходів у рамках співпраці. 

На зустрічі з представниками організації були присутні студенти, які дізнались про переваги співпраці з Черкаською торгово-промисловою палатою безпосередньо від її президента Сергія Першина.

Президент організації розповів молоді про історію створення та функції торгово-промислових палат у світі та в Україні й в Черкаській області зокрема.

Пан Сергій зазначив, що студенти можуть безкоштовно брати участь у заходах, які організовує як Торгово-промислова палата України, так і її регіональне представництво — Черкаська торгова-промислова палата та її члени.

Окрім цього, студенти мають змогу проходити практику в організації та удосконалювати свої знання, уміння та навички.

Ректорка університету Ія Чудаєва наприкінці зустрічі запропонувала президенту Черкаської торгово-промислової палати Сергію Першину ідеї співпраці, котрі можуть бути втілені вже найближчим часом та зможуть посприяти розвитку співробітництва сторін.