Студенти Східноєвропейського університету на бізнес-тренінгу в Черкаській торгово-промисловій палаті

Студенти Східноєвропейського університету на бізнес-тренінгу в Черкаській торгово-промисловій палаті

21 листопада студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту стали учасниками бізнес-тренінгу в Черкаській торгово-промисловій палаті у форматі «WelcomeCoffee» на тему: «Молодіжне підприємництво – час мріяти та діяти».

Зустріч проводила Кіркіна Ірина, яка займається підприємницькою діяльність більше 10 років, є продюсером тренінгового фестивалю «Ріелт FEST», директор консалтингового агентства «Personal», бізнес-консультант групи малого і середнього бізнесу від ЕБРР, член асоціації консультантів по управлінню ІМС-Україна, переможець міжнародної премії «За видатні досягнення в консалтингу» в номінації «Кращий консалтинговий проект 2013».

Під час зустрічі розглядались такі основні питання:

-  коли бізнес-ідея стає реальністю;

-  потенціал і типові помилки молодіжних бізнес-проектів;

-  лідерство в умовах ринкової конкуренції.

Ірина давала досить корисні поради студентам університету – майбутнім підприємцям та тим, хто вже має досвід у цій сфері. Прозвучало багато настановлень та влучних висловів: «В підприємництві треба уміти слухати, говорити та мати терпіння повторювати все знову і знову, доки не буде все ідеально». Координатор поділилась одним із принципів, яким вона керується: «Робити бізнес легко. Саме складніше в ньому – люди». Заради кращого сприйняття наданої інформації проводилась розважально-логічна гра та демонструвався відеофайл. Наприкінці заходу слухачі говорили, які висновки вони зробили та що нового дізнались.

Зустріч пройшла неординарно, цікаво та пізнавально, і студенти Східноєвропейського університету вже можуть якісно реалізовувати свої проекти та впевнено йти до поставленої мети.