Студенти Східноєвропейського університету безкоштовно навчатимуться в Польщі

Студенти Східноєвропейського університету безкоштовно навчатимуться в Польщі

Студенти Східноєвропейського університету безкоштовно навчатимуться в Академії ім. Яна Длугоша у Ченстохові (Польща) протягом кількох семестрів згідно з узгодженим спільним навчальним планом.

Це стало можливим завдяки укладеній угоді про наукове, освітнє та культурне співробітництво між двома вищими навчальними закладами.

Під час підписання угоди польську сторону представляв професор інституту права, адміністрування і управління Академії ім. Яна Длугоша Валерій Окуліч-Казарін. Він долучився до роботи міжнародної науково-практичної конференції, яку провели 19–20 квітня у Східноєвропейському університеті. За результатами зустрічі сторони домовилися про співробітництво між окремими інститутами й кафедрами та обмін студентами і професорсько-викладацьким складом. Також у межах угоди навчальні заклади організовуватимуть спільні наукові та методичні конференції, створюватимуть спільні авторські колективи для наукових та навчальних публікацій, підготовки методичних посібників, здійснюватимуть обмін делегаціями для участі у важливих подіях академічного життя.

Це вже п’ятий польський вищий навчальний заклад, з яким Східноєвропейський університет уклав договір про співпрацю. Раніше були підписані угоди з  Вищою лінгвістичною школою, Польською вищою школою підприємництва та соціальних наук, Польським коледжем фінансів і менеджменту, Польським університетом фінансів і менеджменту.