Студенти кафедри маркетингу взяли участь у форумі інтернет-діячів

Студенти кафедри маркетингу взяли участь у форумі інтернет-діячів

25 травня в київському МВЦ пройшов дев'ятий iForum, на якому зібралися найактивніші інтернет-діячі, ті, кому цікаво створювати майбутнє своїми руками. Серед них були і студенти спеціальності «Маркетинг» Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Цього року учасники відвідали відразу кілька нових напрямів: CRM, «Інновації», «Відеоблоги» і «Кіберспорт»; вивчали напрям, присвячений освіті в IT-епоху, що вже став традиційним; більше дізналися про такі напрями, як «Інтернет-бізнес», «Стартапи», «Технології», «Реклама і просування», відвідали  англомовну секцію.

Довідка. Український форум інтернет-діячів є громадським рухом, створеним групою ентузіастів. Він присвячений проблемам розвитку Інтернету й охоплює весь спектр пов'язаних з ним питань. Спочатку ідея iForum була в тому, щоб зібрати всіх «інтернетчиків» країни в одному місці на чашку кави. Тоді, в 2009 році, ця ідея виявилася настільки актуальною, що на зустріч прийшло більше тисячі людей. А в 2011 кількість учасників – 3743 осіб – виявилася рекордною для профільних офлайн-заходів Уанету, в результаті чого iForum був визнаний Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні. У 2017 році кількість учасників iForum знову перевищила цю цифру – на захід зібралося 9136 осіб.