Студентам пропонують навчання за військовими спеціальностями

Студентам пропонують навчання за військовими спеціальностями

Із презентацією програми підготовки офіцерів запасу до Східноєвропейського університету завітали представники кафедри військової підготовки ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Захід проведено в рамках чинної угоди про співпрацю між двома вищими навчальними закладами.

Завідувач кафедри військової підготовки ЧНУ Микола Гордуз повідомив студентам про можливість навчання за програмою підготовки офіцерів запасу і паралельно з основною спеціальністю по закінченню університету отримати офіцерське звання. Навчання проходить за двома військово-обліковими спеціальностями: «Бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів» та «Психологія». Термін навчання – 2 роки.

Студент 3 курсу спеціальності «Право» Владислав Храбров зізнається, що вже давно розмірковує над тим, щоб вступити на військову кафедру, і цього року обов’язково спробує свої сили. За його словами, він не лише хоче навчитися військовому ремеслу, а насамперед загартувати характер і бути психологічно готовим захищати Батьківщину.