Стань стипендіатом "Завтра.ua" – приєднайся до лідерів!

Стань стипендіатом "Завтра.ua" – приєднайся до лідерів!

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту більше п’яти років є партнером Стипендіальної програми "Завтра.UA" Фонду Віктора Пінчука. Це загальнонаціональна програма з підтримки талановитих студентів, метою якої є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної й ділової еліти України.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань. При цьому головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Рекомендації та переваги від участі у стипендіальній програмі Фонду Віктора Пінчука "Завтра.UA" презентувала студентам аспірантка Східноєвропейського університету Світлана Немилостива. Торік її проект на тему енергозберігаючих технологій потрапив до сотні кращих. Конкурс відкрив для неї нові перспективи для саморозвитку та забезпечив втілення в життя наукових і бізнесових ідей.

Світлана Немилостива поділилася зі студентами власним досвідом участі у програмі, а також розповіла про вимоги до учасників та переваги, які чекають на переможців.

У конкурсі можуть брати участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання. Вони повинні пройти електронну реєстрацію на сайті конкурсу www.zavtra.in.ua з 15 жовтня до 30 листопада 2015 року включно та завантажити електронний пакет документів.

Пошукач має право подавати на конкурс лише одну роботу згідно з затвердженим переліком наукових напрямів та за умови, що ця конкурсна робота подається на участь у конкурсі програми "Завтра.UA" вперше. Конкурсна робота за обсягом повинна бути не більше 8 друкованих сторінок українською, російською або англійською мовою у форматі, визначеному Фондом.

Разом із конкурсною роботою обов’язково подаються такі документи: заявка, скановані відгук наукового керівника і рекомендаційний лист, мотиваційний лист, обґрунтування наукової роботи, цьогорічна фотографія конкурсанта.

Автори, роботи яких посіли з 1 по 700 місце в рейтингу, проходять до другого туру. Під час цього етапу кожну роботу оцінюють двоє фахових експертів. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок двох експертів. У рамках цього туру також дають оцінку науковій діяльності конкурсантів.

На завершальному етапі оцінюється особистісний потенціал кожного з претендентів. Тур проводиться у форматі очних змагань, серед яких: інтерв’ю, командні ігри, групові дискусії, письмові та усні вправи, тести, індивідуальні й групові завдання тощо.

Підсумкові оцінки, отримані учасниками на всіх етапах конкурсу, рангуються від більшої до меншої. Стипендіатами програми "Завтра.UA" стають ті конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнює або вища за позицію в загальному рейтингу, що відповідає граничній кількості стипендіатів.

За словами Світлани Немилостивої, щомісячна стипендія у розмірі 942 гривень упродовж року – це найменше, що можна отримати з програми. Крім фінансової, експертної підтримки в реалізації проекту, програма – це й налагодження нових зв’язків, обмін досвідом та інформацією, можливість поспілкуватися з провідними у світі експертами, політиками, бізнесменами під час різних заходів.

Переваг від участі у стипендіальній програмі "Завтра.UA" безліч. Варто лише спробувати! Окрім власне фінансової підтримки, студенти почерпнуть для себе багато корисного і матимуть шанс зробити внесок у наукове життя університету й України загалом.