Слухачі школі краси та мистецтв представили випускні роботи

Слухачі школі краси та мистецтв представили випускні роботи

19 червня в Школі краси та мистецтв Східноєвропейського університету відбувся випускний іспит для слухачів курсу «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Випускні іспити є візитною карткою фахівців-початківців та шансом працевлаштуватись, адже за ними спостерігають майбутні роботодавці – керівники черкаських перукарень і салонів краси.

Упродовж навчання дівчата вивчали теорію, креслили схеми із нанесення макіяжу, відпрацьовували свої навички на моделях і, звісно ж, одна на одній. Зрештою вчора для них настав той відповідальний момент, коли потрібно було продемонструвати всі свої вміння, презентувавши власні роботи перед екзаменаційною комісією.

Іспит виявився не з простих. Майбутні фахівці індустрії краси мали показати свої навички зі створення повністю завершеного образу. Протягом усього періоду навчання вони вчилися гармонійно поєднувати зачіску, макіяж і стиль загалом. Тому цього дня дівчата доклали максимум зусиль для того, щоб і моделі сподобався новий образ, і щоб вимогливі екзаменатори залишилися задоволені результатом.

Сумлінна робота дівчат була високо оцінена їхніми викладачами. Кожна із майстринь виявила на іспиті свої творчі здібності, що й забезпечило успішне завершення навчання.

Викладачі побажали випускникам не зупинятися на досягнутому, розвиватися та побудувати успішну кар’єру.