Широка програма днів відкритих дверей у Східноєвропейському університеті розкрилася вигідними пропозиціями

Широка програма днів відкритих дверей у Східноєвропейському університеті розкрилася вигідними пропозиціями

Дні відкритих дверей нашого університету позначилися традиційним “наводненням” корпусів закладу вищої освіти різноманітними гостями – випускниками 9-х та 11-х класів шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, а також – їхніми батьками та іншими зацікавленими освітою категоріями громадян.

Ректор університету, відповідальний секретар Приймальної комісії закладу, доценти та професори презентували учням та ліцеїстам, їхнім рідним навчально-методичну й матеріально-технічну базу свого вишу. Роз’яснили всі нюанси вступної кампанії 2020 року, продемонстрували можливості вишу в сфері інформатизації, зв’язків із роботодавцями і громадськістю тощо.

Вигідною пропозицією цьогорічних Днів відкритих дверей стала 15-відсоткова знижка на оплату контракту для всіх, хто зареєструвався під час їхнього проведення у спеціальних журналах (або уклав договір про наміри вступу до інститутів чи коледжу). Таким чином вступники-відвідувачі Східноєвропейського цими днями (29-30 листопада), а також 10-11 квітня 2020 р. беруть участь у гарантованій акції від президента Рауфа Аблязова щодо зменшення оплати свого навчання на 15% від уже встановленої ціни контрактів на різні спеціальності 2020 року вступу. На цьому вигідні пропозиції не вичерпуються, адже є також пільгові умови оплати за навчання тим абітурієнтам, які вступають до Східноєвропейського університету на дві спеціальності одночасно (денно і заочно). Пониження оплати за навчання гарантовано також абітурієнтам, які впродовж першого року свого контракту покажуть високі здобутки у навчанні та науковій діяльності. Заклад вищої освіти забезпечуватиме ліпших студентів відрядженнями на престижне стажування до своїх роботодавців та фірм-партнерів.