Східноєвропейський університет відкриває двері майбутнім вступникам

Східноєвропейський університет відкриває двері майбутнім вступникам

День відкритих дверей і знайомство з майбутньою студентською молоддю влаштували у Східноєвропейському університеті в п’ятницю. Цього дня школярі міста зазирнули в майбутнє, побачили реальне студентське життя і уявили себе частиною великої університетської родини.

Учні ознайомилися з історією навчального закладу, переглянули презентацію, дізналися про діяльність і досягнення викладачів та студентів, отримали детальну інформацію про освітні ступені та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті та коледжі.

Також майбутнім абітурієнтам провели екскурсії, продемонстрували навчально-методичну базу університету, розповіли про перспективи працевлаштування після здобутої в університеті вищої освіти.

Школярі захоплено оглянули комп’ютерні лабораторії, музей, тренажерну залу, студентське кафе, «зимовий сад» на кафедрі дизайну, зали синхронного перекладу та відеоконференцзв’язку. Приємним сюрпризом для учнів стала вистава «Місто на Ч» у виконанні акторів черкаського драмтеатру, яку вони із задоволенням переглянули в актовій залі вишу.

Майбутні студенти отримали відповіді на всі хвилюючі їх запитання, проконсультувалися щодо правил прийому до університету, а деякі з них вже остаточно визначилися з вибором професії.

Чекаємо на наступну зустріч із школярами, яка відбудеться 28 листопада.