Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

День відкритих дверей і знайомство з майбутньою студентською молоддю влаштували у Східноєвропейському університеті в п’ятницю. Абітурієнти та їхні батьки ознайомилися з широким спектром освітніх послуг, які пропонує навчальний заклад.

Відвідувачі переглянули презентацію, отримали детальну інформацію про освітні ступені та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті та коледжі. Також викладачі акцентували увагу на тому, що в університеті працюють підготовчі курси до ЗНО-2018, де забезпечують індивідуальний підхід до кожного абітурієнта.

Після офіційної частини майбутнім вступникам провели екскурсії, продемонстрували навчально-методичну базу університету, розповіли про перспективи працевлаштування після здобутої в університеті вищої освіти.

Школярі захоплено оглянули комп’ютерні лабораторії, музей, тренажерну залу, студентське кафе, «зимовий сад» на кафедрі дизайну, зали синхронного перекладу та відеоконференцзв’язку.

Під час зустрічей із директорами інститутів, завідувачами кафедр і студентами абітурієнти мали можливість ознайомитися з життям кожного окремого інституту/кафедри, дізнатися про особливості освітнього процесу.

Майбутні студенти отримали відповіді на всі хвилюючі запитання, проконсультувалися щодо правил прийому до університету у 2018 році та переліку конкурсних предметів.

Чекаємо на наступну зустріч зі школярами, яка відбудеться 15 грудня.